top of page

Stand-up komikeren Christian Fuhlendorff indtræder som medejer af og kreativ direktør i Podads

30. juni 2021

Stand-up komikeren Christian Fuhlendorff indtrådte den 1. juni 2022 som medejer af og kreativ direktør i podcastbureauet Podads. Den 39-årige stand-up komiker kan allerede kalde sig tv-vært, radiovært, manuskriptforfatter og podcaster, men springer nu også ud som forretningsmand.Da jeg fandt ud af, at samarbejdet med Podads fungerede, begyndte jeg at agere som ”fødselshjælper” for andre potentielle podcastere, der havde masser på hjerte, men ikke erfaringen til at lave en god podcast fra bunden, og de havde heller ingen anelse om, hvor og hvordan de skulle udkomme med deres indhold. Og så gjorde jeg det, som man typisk gør blandt stand-up komikerne - jeg lavede en slags rugekasse for nye og uerfarne podcastere, og Podads engagerede sig også og hjalp dem med at finde og matche relevante annoncører og dermed tjene penge på deres indhold", siger Fuhlendorff.


"Da jeg samtidig godt kunne lide samarbejdet med Anne-Kathrine og Rasmus, altså de rigtige chefer fra Podads, så endte jeg med at træde ind som medejer og kreativ direktør. Den havde jeg ikke lige set komme, men det føles faktisk rigtigt. Jeg har det skide godt med at være et sted i livet, hvor jeg kan begynde at dele ud af alle mine erfaringer, så andre slipper for at begå de samme begynderfejl, som jeg har begået masser af. Men det der med medarbejdere, hæve-sænke-borde, kundemøder og hvad ved jeg – det skal jeg altså lige vænne mig til”, griner Fuhlendorff.


”Podads var det første salgs agency på markedet med en forretningsmodel, hvor vi tilbyder annoncering hos de største uafhængige podcasts i form af kommercielle partnerskaber, audio spots i reklameblokke og native production. Ydelser, der tilfører værdi til både podcaster og brands, og som sikrer at lytterne har adgang til gratis podcast indhold fra alle gængse streaming tjenester,” siger Anne-Kathrine Pommergaard, CEO i Podads.


Efter Fuhlendorffs indtræden i Podads, er der nu en ejerkreds bestående af de to oprindelige grundlæggere Anne-Kathrine Pommergaard og Rasmus Fermann, digitalbureauet Concept CPH og som nævnt, Christian Fuhlendorff. De fire ejere, har hver 25% af virksomheden.


Podads har netop indgået en aftale med DR om udvikling og produktion af en podcast-serie på 20 episoder. Derudover producerer Podads også egne kommercielle podcasts.


For yderligere information eller spørgsmål, kontakt venligst

Anne-Kathrine Pommergaard, CEO, Podads

+ 45 2779 3304⎟ak@podads.dk


bottom of page