top of page

Ny DR podcast produceret af Podads Production

13. september 2022

Endelig kan vi præsentere DR’s nye podcast “Op af Kaninhullet”, som er udviklet og produceret af Podads Production.Redaktør, Cecilie Rubini, og kreative direktør, Christian Fuhlendorff, er hjernerne bag Podads Production. Udover at producere allerede eksisterende podcasts, udvikler de også nye koncepter, som produceres eksternt. Det nyeste fra Podads Production er podcasten “Op af Kaninhullet”, som i dag har premiere i DR Lyd. En podcast for dig, der bliver draget af konspirationsteorier og myter, og lader sig falde ned i internettets dybe kaninhuller. Dér, hvor man kan finde alverdens teorier om alt mellem himmel og jord - og under jorden i øvrigt også.


Værterne er Christian Fuhlendorff, Christian Frederiksen og Masoud Vahedi. Hver uge hopper de ned i nye kaninhuller på internettet, inden de ved hjælp af eksperter, sund fornuft og videnskab forsøger at kravle op igen.


Podads’ kreative direktør og vært, Christian Fuhlendorff, siger om podcasten: “At få lov til at dykke ned i et kaninhul, det er jo egentlig noget, jeg gør alligevel. Altså, efter klokken 23 om aftenen, der kan jeg jo ikke lade være med at dykke ned i diverse YouTube huller, og høre om rumvæsner og nazister på Nordpolen, så på en eller anden måde, føles den her podcast bare som om, vi har sat en optager på noget, som jeg lavede alligevel. Så, det er ret rart, sjovt. Og så er Christian Frederiksen og Masoud Vahedi bare skønne mennesker at sidde og bruge sin tid med. Alt i alt, en kæmpe god oplevelse”.


Du kan allerede nu høre de tre første afsnit dér, hvor du plejer at finde dine podcasts samt i DR Lyd-appen.bottom of page