top of page

Marketings- og kommunikationspraktikant søges

10. oktober 2022

Podads søger en Marketings- og kommunikationspraktikant, der har mod på at sprænge rammerne for annoncering i podcasts sammen med os.Vi er et dansk podcastbureau, der samarbejder med de største og upcoming podcastere i Danmark samt kendte brands.


Vi er eksperter inden for lydlig annoncering, og sammen med vores kunder og podcastere skaber vi integrerede partnerskaber og audio annoncering. Vi søger en praktikant, der har lyst til at udvide sin horisont og hjælpe Podads med at vokse. Praktikforløbet vil byde på en lærerig udvikling, hvor du får mulighed for at få masser af ansvar og forskelligartede opgaver, der giver et solidt afsæt for din karriere i mediebranchen.


Dine primære opgaver:

  • Forberede salgsmateriale. Vi samarbejder med en bred vifte af podcastere, og vores kunder er alt fra måltidskasser til streamingtjenester. Hvert oplæg kræver derfor en unik vinkel, som du skal være med til at udtænke.

  • Desk research. Vi er i konstant udvikling og har brug for at kende de nyeste podcasts og tendenser.

  • Assistere når kampagner er live. Vi skal klæde vores podcastere på, når nye samarbejder går i gang, samt overvåge kampagnen.

Dertil kommer en masse sekundære opgaver, og til tider kræver det, at du smider alt, hvad du har i hænderne, og springer til for at hjælpe.


Som praktikant hos Podads får du:

  • Indblik i, hvordan vi arbejder i en start-up, hvor tingene går stærkt, og “plejer” ikke er en del af vores ordforråd.

  • En dagligdag på et åbent kontorlandskab på Islands Brygge, hvor du kommer tæt på alle dine kollegaer på én gang.

  • En stor rolle i teamet, hvor dine interesser og kompetencer sætter dagsordenen.


Hvem er du?

Du studerer marketing og/eller kommunikation på bachelor- eller kandidatniveau, skal i praktik i foråret 2023 og knuselsker podcast. Du er en energisk og nysgerrig person med øje for detaljen og struktur. Vi kan have travle dage, hvor evnen til at skifte mellem forskellige opgaver, og på samme tid holde hovedet højt i tilfælde af ændringer i sidste øjeblik, er vigtige egenskaber. Fordi vi er i rivende udvikling, er det også vigtigt for os, at du bruger dine kommunikative evner til at holde teamet opdateret på dine opgaver og råber højt, når du har brug for hjælp.


Det praktiske

Du får en kontorplads i vores åbne kontorfællesskab på Islands Brygge samt gratis frokost. Praktikperioden er fleksibel, men vi forestiller os, at du kan være med på teamet i minimum 4 måneder.


Er det dig, vi leder efter? Send din ansøgning og CV til os på hej@podads.dk.


I din ansøgning vil vi gerne læse om din motivation for at søge stillingen, hvordan du vil gribe opgaverne an, og hvilke podcasts du lytter til.


Vi holder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet - så send din ansøgning snarest muligt.

bottom of page