top of page

Grafisk praktikant søges

10. oktober 2022

Podads søger en grafisk praktikant, der har mod på at sprænge rammerne for annoncering i podcasts sammen med os.Vi er et dansk podcastbureau, der samarbejder med de største og upcoming podcastere i Danmark samt kendte brands.


Vi er eksperter inden for lydlig annoncering, og sammen med vores kunder og podcastere skaber vi integrerede partnerskaber og audio annoncering. Vi søger en praktikant, der har lyst til at udvide sin horisont og hjælpe Podads med at vokse. Praktikforløbet vil byde på en lærerig udvikling, hvor du får mulighed for at få masser af ansvar og forskelligartede opgaver, der giver et solidt afsæt for din karriere i mediebranchen.


Dine primære opgaver:

Vi er et lille team og har derfor brug for assistance til visuel kommunikation på tværs af salg, projektledelse og drift af Podads. Du får faste opgaver, der skal løses på ugentligt basis, men alt afhængig af, hvad du ønsker at lære og udvikle dine kompetencer indenfor, får du mulighed for at drive større projekter inden for din grafiske palette.


Som praktikant hos Podads får du:

  • Indblik i, hvordan vi arbejder i en start-up, hvor tingene går stærkt, og “plejer” ikke er en del af vores ordforråd.

  • En dagligdag på et åbent kontorlandskab på Islands Brygge, hvor du kommer tæt på alle dine kollegaer på én gang.

  • En stor rolle i teamet, hvor dine interesser og kompetencer sætter dagsordenen.


Hvem er du?

Du studerer multimediedesign, mediegrafik, grafisk kommunikation, grafisk fortælling eller noget derimellem. Og så skal du i praktik i foråret 2023 og knuselsker podcastmediet. Vi søger en energisk og nysgerrig person med øje for detaljen og struktur.


Det praktiske

Du får en kontorplads i vores åbne kontorfællesskab på Islands Brygge samt gratis frokost. Praktikperioden er fleksibel, men vi forestiller os, at du kan være med på teamet i minimum 4 måneder.


Er det dig, vi leder efter? Send din ansøgning og CV til os på hej@podads.dk.


I din ansøgning vil vi gerne læse om din motivation for at søge stillingen, hvordan du vil gribe opgaverne an, og hvilke podcasts du lytter til.


Vi holder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er

fundet - så send din ansøgning snarest muligt.

bottom of page