Podcastere

Premium Podcast i Danmark

Vi har et strategisk samarbejde med en lang række af de mest populære podcastere i Danmark, hvilket giver Podads muligheden for at tilbyde førende annonce løsninger indenfor podcast. 

Mød nogle af vores podcastere

HVA SÅ?

UNDERHOLDNING

Christian Fuhlendorff har inviteret over 100 kendte danskere med på gåtur til en snak om livet.

Christian er en af Danmarks mest succesfulde komikere, der med mere end 350.000 følgere på de sociale medier garanterer en massiv eksponering.

BORGEN UNPLUGGED

POLITIK

Har du også svært ved at følge med i og forstå dansk politik?

Den rutineret skarpe vært, Thomas Qvortrup, udlægger hver eneste uge dansk politik i samarbejde med Lars Trier Mogesen, der er dansk redaktør, debattør og en af landets skarpeste politiske analytikere.

NFL SHOWET

SPORT

NFL Showet er podcasten om amerikansk fodbold. I spidsen står den rutinerede radiovært Thomas Qvortrup, og over for ham sidder Danmarks svar på John Madden, Claus Elming.

FITNESS M/K

SPORT & ERNÆRING

Fitness M/K er med sine over 3 millioner podcast afspilninger og 13 millioner radiolytninger ubetinget Danmarks første og største seriøse podcast om træning, sport, kropskultur, fitness og nichesport.

En uafhængig podcast, med ugentlige afsnit lørdag morgen kl 07.00 om fitness, sportsvidenskab, ernæring og meget andet.

MEDIANO

FODBOLD

Mediano er Danmarks stærkeste Podcast medie inden for fodbolden. Mediano giver det smukke spil tid, ord og perspektiv.

Mediano ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse både nationalt og internationalt.

VELOROPA

CYKLING

Veloropa Podcast er for alle der elsker cykling. Vi vender aktuelle emner i cykelsporten – og ofte har vi interviews med danske og internationale cykelryttere eller gæster i studiet. Det faste panel består af vært Claus Elming, ekspert Kim Plesner og tidligere cykelrytter Stefan Djurhuus

GÅSEHUD

SPÆNDING

Gåsehud er en uhyggelig podcast om det overnaturlige,  som ikke kan forklares. Det som giver os ALLE gåsehud. I hver episode dykker værterne, Nanna Lindhardt Hansen & Danica Chloe, ned i et uhyggeligt emne med flere gåsehudsfremkaldende beretninger. Danica, som også er en kendt blogger, har ALTID troet på der eksisterer noget, vi ikke kan se. Hun har boet i et hus, der var hjemsøgt, og har oplevet ting hun ikke kan forklare på et videnskabeligt plan.

PERFEKT UPERFEKT

LIVSSTIL

I podcasten perfekt Uperfekt inviterer Katrine Gisiger spændende personligheder ind i hendes livsstils hus på Islands Brygge, til en snak om alt hvad livet indebærer. Her bliver der blandt andet snakket om angst, stress, skam, selvværd, sex, forhold, vægttab og sundhed.